Zapraszam na forum gry WarRock!
Grałem na planszy Crater, nagla zauważyłem że w pierszej bazie bardzo dużo osób ginie od snajperek wielu ludzi! Poleciałem tam śmigłowcem. Na miejscu okazało się że wróg używa naszych samolotów i dostaje się na stromą górę na którą nie mogliśmy wejść!
Po zabiciu wieeeelu snajperów spotkałem lukasz886, też był snajperem i pomógł mi wybić snajperów. Pojechaliśmy wgłąb mapy autem i napotkaliśmy wiele trudności od pojedynczych assultów przez czołgi aż po bombowce!!! W końcu dotarliśmy do helikoptera i polecieliśmy (ja sterowałem ) do bazy wroga. Z ich wieży obserwacyjnej zabijaliśmy pojedynczych żołnierzy i tylko kilku nie trafiliśmy! W końcu wrogów było co raz mniej gdyż nasi zajęli wszystkie bazy a wróg zanim zmienił broń to ginął!
Częściowo z naszej ręki, w końcu zrobiło się gorąco bo nas wykryto na wieży i samoloty zaczęły zrzucać bomby! Ale gdy zestrzelono ostatni z bombowców wroga wróg przeraził się śmiertelnie i krzyczał by wybijać z ich bazy! XD
W końcu postanowiliśmy wracać ale wcześniej podedaliśmy kilku żołnierzy, zobaczyłem na mapie śmigłowiec i polecieliśmy nim do bazy cali i po drodze zajęliśmy jedną bazę i zabiliśmy żołnierza.
KONIEC
Następnym razem jak mi przypomnisz to zrobię!
Jutro o 10 na GG mają się stawić:
-swiatlosc
-matej
-numb
-lukasz
to będzie dopiero przygoda, porobię screenów i zamieścimy tutaj.